Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Prisregn över Hotel Pigalle

Foto: ESS Group
Foto: ESS Group
Foto: ESS Group
Foto: ESS Group
Foto: ESS Group
Foto: ESS Group
Publicerad av
Simon Matthis - 30 okt 2015

Nyligen blev Hotel Pigalle i Göteborg utsett till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards. Hotellet vann pris i kategorin ”Luxury: New hotel”.

– Det känns naturligtvis oerhört roligt att vinna och samtidigt få en kvittering på våra insatser. Särskilt givande känns det för alla våra exceptionella arbetskamrater som dagligen levandegör serviceuppdraget på ett personligt och engagerat sätt, säger Jimmy Olsson, hotellchef, i ett pressmeddelande. 

Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det anrika Palacehuset från 1700-talet, Sedan dess har både dess restaurang Atelier och lobbybaren Amuse fått stor uppmärksamhet både nationellt och internationellt i press, bloggar och media.

– Vår målsättning är att skapa personliga gästupplevelser bortom standardiserade koncept och miljöer. Det innebär att mycket tid, pengar och engagemang gått in i design, material och känsla, men viktigast av allt och mest fokus har ändå varit på rekryteringen och sammansättning av serviceteamet. Lyx i dag är för många gäster en förhöjd personlig upplevelse och service i kombination med egensinnig, genomtänkt miljö, snarare än bara t ex guldkranar, och i det sammanhanget blir människorna bakom verkligen allt, säger Patrick Olsson, vd, i pressmeddelandet.

Hotel Pigalle drivs av hotellkedjan ESS Group.