Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, sep, 23 2017
Senaste Nytt

The Collector’s Awards 2016

Foto: Stockholmsmässan
Foto: Stockholmsmässan
Publicerad av
Jessica Nejman - 19 jan 2016

Antikbranschens prestigefyllda The Collector´s Awards delas ut på Antikmässan. Nomineringarna till tre av de sex olika priserna har offentliggjorts. Det handlar om Årets samlare, Årets antikhandlare och Årets nydanare. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 18-21 februari.

De nominerade för Årets samlare är Viktor Fredbäck med en av världens främsta samlingar av vintagejeans, Nils Tryding med Sveriges främsta samling av Miroaffisher samt Eva Hansson och hennes betydande samling av kopparstämplar och kopparföremål.

De nominerade för Årets antikhandlare är Hasse Larsson från Larssons Antik i Halmstad, Fredrik Andersson från F:A Antik i Skänninge och Niklas Helms från Helms Antikvitetshandel i Knivsta som nominerade.

De nominerade för Årets är inredaren och designern Ilse Crawford, grundare av Londonbaserade Studioilse med fokus på hållbarhet och miljö, nominerad tillsammans med producenten för Historieätarna och julkalendern 2015 Karin af Klintberg och Cilla Robach, konstvetare som lanserat begreppet Slow Art.