Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, sep, 23 2017
Senaste Nytt

Tente lanserar flexibel design

Foto: Tente
Foto: Tente
Foto: Tente
Foto: Tente
Foto: Tente
Foto: Tente
Publicerad av
Jessica Nejman - 25 jan 2016

Den senaste utvecklingen ger möjlighet att redan vid små köpvolymer sätta sin unika prägel på hjulen. Ett kvalitativt fyrfärgstryck, från egen bild eller foto, kan nu fås på hjulsidorna till Tentes mångsidiga möbelhjulsserie Linea. De många fördelarna berör både utseende och användning. 

För formgivaren innebär det en unik möjlighet till designanpassning, utifrån möbelns och omgivningens färger. En välvald rofylld bild eller livfullt mönster bidrar starkt till det slutliga helhetsintrycket.

För företagen kan logotypförsedda hjul på möbler och utrustning bidra till ett enhetligt intryck, samtidigt som det minskar risken för stöld. Skolor, sjukhus med flera kan på ett personligt sätt avdelningsmärka produkter för att enkelt se var de hör hemma.

Linea-hjulen finns i olika storlekar från 50 till 150 millimeter som alla har samma formgivning, men kan fås i olika materialval för att tillgodose olika funktionskrav. I vissa storlekar kan man välja en slät hjulsida istället för den klassiska Linea-sidan med sin lätt välvda cirkel över navet.  Leveranstiderna är korta, flexibiliteten hög och provtryck kan alltid fås för godkännande.