Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, sep, 26 2017
Senaste Nytt

Fokus: Medveten konsumtion

Sökaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Sökaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Samlaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Samlaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Upptäckaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Upptäckaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Odlaren.  Foto: Sandberg Wallpaper
Odlaren. Foto: Sandberg Wallpaper
Publicerad av
Jessica Nejman - 15 feb 2016

Sandberg Wallpaper har lanserat deras trendrapport för våren 2016 som bland annat uppmanar till hållbara val på livsstilsmarknaden.

Hanna Wendelbo-Hansson, Creative Director på Sandberg Wallpaper presenterade rapporten som avslutning på Stockholm Furniture & Light Fair.

Rapporten ska hjälpa människor lära känna sin inredningsprofil och på så sätt bidra till en mer hållbar och medveten konsumtion av design och inredning.

– I den snabbrörliga och många gånger oroliga värld som vi lever i blir hemmet en allt viktigare plats för att känna trygghet. Vi nordbor är intresserade av inredning och vill gärna att våra hem följer trenderna. Samtidigt har vi ett ökat miljösamvete att ta hänsyn till där vi vill konsumera mindre, smartare och mer långsiktigt, säger Hanna Wendelbo-Hansson i ett pressmeddelande.

– Vi har valt att definiera vårens inredningstrender i form av fyra personligheter för att man ska kunna navigera tryggare i det stora utbud som erbjuds. Istället för att följa trender slaviskt och konsumera mer än man behöver, säger Hanna Wendelbo-Hansson i ett pressmeddelande. 

Sökaren, Odlaren, Samlaren och Upptäckaren.