Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 21 2018
Senaste Nytt

Hett med norrländsk design på Stora Nolia

Emma Ebermark, Love from Lapland. Foto: Stora Nolia/MyNewsDesk
Emma Ebermark, Love from Lapland. Foto: Stora Nolia/MyNewsDesk
Publicerad av
Jessica Nejman - 11 aug 2017

Norrländska designföremål och varor ska vara en av de stora publiksuccéerna på Stora Nolia.

– Folk blir glada när de kommer till montern och säger att ”här hittar man äntligen något rejält” och det är ju jätteroligt att höra, säger Emma Ebermark på Love from Lapland.

Johanna Funck, Lauki Design, gör sin första mässa överhuvudtaget.

– Det är ganska högt tempo stundtals och jättetrevligt att träffa kunder av olika slag. De gillar att designen på sticker ut lite grand, så jag har fått bra respons, säger hon.

Emma Ebermark, Love from Lapland, med Kläppi, Camilla Mustikka och Nordli Design som medutställare, berättar att intresset för den design och hantverk de har med sig är stort.

– Det har funkat jättebra. Vi har haft kanonförsäljning. Första året vi lanserade Love of Lapland var med i Piteå, men redan i dag, onsdag, när vi hela förra årets mässas försäljning, så vi kommer att slå det med råge. Vi har mässpriser på ekologiska ullfiltar och porslin och de går mest av, men mässpriserna gör även att vi säljer mer av annat, för det drar in folk i montern, säger hon..

– Folk blir glada när de kommer till montern och säger att ”här hittar man äntligen något rejält” och det är ju jätteroligt att höra. Sedan tycker de att vi har en fin monter, säger Emma Ebermark.

Emma Kero, från företaget Kero, har varit utställare i många år tycker att Stora Nolia gått riktigt bra och säger att det varit stort intresse för en av deras näbbskomodeller och väskor.

– Det har varit en bra start på den här mässan. Folk är köpglada, så det är roligt. Vi gjort mycket marknadsföring själva, så att de vet att man är här. Marknadsföringen gör också att de tittar på hemsidan och sedan kommer de hit för att känna på produkterna, säger hon.

www.storanolia.se

Annons