Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 22 2018
Senaste Nytt

Fokus på smart logistik på Logistikmässa i Stockholm

Logistikbranschens VR-möjligheter presenteras på Logistics - Distribution i oktober på Kistamässan. Testa Virtual Reality på mässgolvet och upptäck teknikens alla möjligheter!  Foto: Logistics - Distribution
Logistikbranschens VR-möjligheter presenteras på Logistics - Distribution i oktober på Kistamässan. Testa Virtual Reality på mässgolvet och upptäck teknikens alla möjligheter! Foto: Logistics - Distribution
Publicerad av
Markku Björkman - 06 sep 2017

Den 5-6 oktober samlar branschmässan Logistics & Distribution närmare 200 ledande leverantörer på Kistamässan, som visar nyheter inom bland annat lager- och materialhantering, e-logistik, transport- och logistiklösningar. 

Den 5 oktober bjuder Stora Enso och Cupole Consulting Group in till en kostnadsfri konferens om e-handel med fokus på förpackningar och logistik.

100 miljonersvallen för antal paket som skickas i Sverige av svenska e-handlare har passerats. Utvecklingen för branschen har gått och går väldigt fort, och fokus har legat på att driva trafik, attrahera köplust och säkerställa kundnöjdhet. 

Att optimera logistiken är viktiga områden för att uppnå detta. Det ska vara enkelt och snabba leveranser för kunden, vilket ofta innebär komplexa förpacknings- och logistiklösningar.

Den 5 oktober delar Stora Enso och Cupole Consulting Group med sig av sina insikter om vad e-handlare kan göra för att realisera både miljö- och kostnadsvinster inom de här områdena.

Logistics & Distribution arrangeras parallellt med förpackningsmässorna Empack och Packaging Innovations. Ett entrékort gäller för samtliga mässor.

Annons