Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 21 2018
Senaste Nytt

Unik studiolägenhet i Laurinska huset

Apartment Stockholm. Foto: Henrik Nero
Apartment Stockholm. Foto: Henrik Nero
Publicerad av
Jessica Nejman - 07 sep 2017

I samarbete med walles & walles, Dusty Deco och Stella Polaris Antiques presenterar Alexander White en unik studiolägenhet om 205 kvadratmeter i Laurinska huset.

Alexander White har för andra gången varit en del av konceptet Apartment Stockholm. Walles & Walles, Dusty Deco samt Stella Polaris Antiques har tillsammans inrett en lägenhet vilken sedan förmedlades av Wilhelmina Bonde Alfvén på Alexander White.

I år hölls Apartment Stockholm till i en studiotrea om 205 kvadratmeter på Bastugatan 16A, Södermalm. Lägenheten är belägen i det gamla bageriet i en av Stockholms mest välkända fastigheter, Laurinska huset. Bostaden är synnerligt unik av sitt slag med dess rymd med högt till tak, storslagna rum med glaslanternin i taket samt direktaccess till Bastugatan. De boende har även tillgång till en trädgård och en gemensam takterrass med vyer över Gamla Stan och Riddarholmen.

Ansvarig mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén berättar mer om objektet:

– Lägenheten är av internationell klass och hade slagit prisrekord i städer som New York och Paris. Walles & Walles, Stella Polaris och Dusty Deco har verkligen lyft fram bostaden på helt rätt sätt.

Annons