Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 22 2018
Senaste Nytt

Krook & Tjäder satsar på inredning och möbler

Johan Hedenström och Victor Johansson från JV Arkitekter. Foto: Krook & Tjäder
Johan Hedenström och Victor Johansson från JV Arkitekter. Foto: Krook & Tjäder
Publicerad av
Jessica Nejman - 08 sep 2017

Arkitekterna Krook & Tjäder fortsätter växa och det senaste tillskottet är inredningsarkitekterna Johan Hedenström och Victor Johansson från JV Arkitekter, vilka ska stärka och komplettera dagens inredningstjänst främst inom hospitalityområdet.

JV Arkitekter har jobbat med arkitektur och produktformgivning i Sverige och internationellt, främst inom hotell- och restauranginredningar men även för privatbostäder.

- För oss innebär samgåendet med en stor aktör en fantastisk möjlighet som öppnar upp för flera intressanta projekt, säger Johan Hedenström inredningsarkitekt. Vi kommer att fokusera på att utveckla företagets erbjudande inom hospitalityområdet. Vårt mål är att vara engagerade i uppdragens alla faser, från idé och koncept till möblering och eftermarknadsarbeten. Vi ser fram emot alla nya kollegor och att få bli en del av Krook & Tjäders team.

Johan och Viktor är stationerade i Göteborg men med ett koncernövergripande uppdrag.

- Det känns fantastiskt roligt att ha med Johan och Victor i vårt gäng, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd. Nu kommer vi även att kunna erbjuda en mer komplett inredningstjänst med möbelleveranser. De arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, med ett angreppsätt där arkitekturen och inredningen är en tydlig varumärkesbyggare. Det nära samarbetet mellan arkitekt och inredningsarkitekt stämmer väl överens med hur vi jobbar idag, men med Johan och Viktor kommer vi bredda, spetsa till och följa projektet hela vägen, vilket stärker upplevelsen för kund.

www.krook.tjader.se

Annons