Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, sep, 23 2018
Senaste Nytt

Stockholm Design Week nu också på sommaren

Foto: Formex
Foto: Formex
Publicerad av
Jessica Nejman - 09 okt 2017

I samband med att Formex arrangeras 22-25 augusti 2018 tar inredningsmässan steget ut på staden genom att anordna en sommarupplaga av Stockholm Design Week.

- Vi vill stärka Stockholm som destination för design. En stark designvecka i augusti tror vi gynnar alla – branschen, en designintresserad allmänhet och Stockholm stad Vi ser fram emot att bjuda in till en sommarvecka då hela ska sjuda av design, säger Christina Olsson, projektchef för Formex.

Formex har för första gången deltagit i London Design Festival och nu senast också gjort nedslag i Umeå under pågående Fashion Week.

I september medverkade Formex under London Design Festival - tillsammans med Swedish Design Moves, Stora Designpriset, Visit Sweden och Svenska Ambassaden - för att stötta svensk design internationellt. Qian Jiang - vinnare av designpriset Formex Nova 2017 – valdes ut att delta i en workshop och visa sin design i Prototypa, en sju dagar lång serie av föredrag, workshops och utställningar som arrangerades av svenska designstudion FUWL, Form Us With Love i Somerset House London.

www.formex.se