Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Boråstapeter lanserar Pigment - Enfärgade tapeter med sidenmatt yta i nutida kulörer

Foto: Boråstapeter
Foto: Boråstapeter
Foto: Boråstapeter
Foto: Boråstapeter
Foto: Boråstapeter
Foto: Boråstapeter
Publicerad av
Redaktionen - 13 feb 2018

Pigment är en kollektion med enfärgade tapeter som kännetecknas av noggrant utvalda kulörer i nutida toner. Kollektionen fungerar som en perfekt bas i hemmet och ger en harmonisk känsla som balanserar mellan traditionell minimalism och kommande designtrender.

Pigment är inspirerad av den nordiska naturen, i synnerhet ljuset, som kan vara både svalt och attraktivt samtidigt. Varje nyans tar tillvara de subtila färgskiftningarna som uppstår under dagen och året.

När det gäller kulör har kollektionen en bred och neutral palett, från mjuka gråtoner till kalla blå nyanser och vidare till varma, jordiga beige och bruna toner så att hitta rätt basfärg för din individuella designstil är enkelt. Pigment fungerar i hemmets alla rum och kan med fördel tapetseras på rummets alla väggar.

- Att skapa en stämning med Pigment är enkelt tack vare den moderna färgpaletten och dess förmåga att interagera lekfullt med ljus. Vill du ha en sval och avkopplande miljö eller en varm och lekfull känsla? Sovrum i norrläge eller vardagsrum i söderläge? Oavsett det rum eller den atmosfär du letar efter ger Pigment den perfekta grunden för att skapa dina inre drömmar, säger Noomi Spange, designer på Boråstapeter.