Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jan, 22 2019
Senaste Nytt

När man behöver trycka på pausknappen

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: ikea
Foto: ikea
Publicerad av
Redaktionen - 09 apr 2018

Hjärtelig kollektion är formgiven för att beröra alla sinnen och vill uppmana oss att trycka på paus-knappen i våra hektiska liv – om så bara för en liten stund. Oavsett om man väljer att yoga, sköta om en levande växt eller bara varva ner i en omgivning av vackra naturmaterial, handlar Hjärtelig om stunder av sinnesro och avkoppling.

I vår undersökning Ikea Life at home report 2017 kan vi konstatera att många människor världen över har svårt att varva ner och känna sig mentalt närvarande hemma. Ständig uppkoppling, användandet av sociala medier och att ta med sig jobbet hem kan identifieras vara några av orsakerna som distraherar oss från att fokusera på det egna jaget.

”Med Hjärtelig kollektion, vill vi nå alla dina sinnen. Namaste”
– Maja Ganszyniec, designer

Kollektionen omfattar möbler, inredningsdetaljer och yoga-kit, allt för att kunna skapa behagliga miljöer för vila, avkoppling och stärkande träning i hemmet. Materialen i Hjärtelig är speciellt utvalda för sina sinnliga egenskaper. De signalerar också en önskan om att leva närmare naturen. I produkterna återfinns lin, bomull från mer hållbara odlingar, rotting, sjögräs, kork och massiv furu – alla vackra, slitstarka och hållbara naturmaterial för långvarigt vardagsbruk.

www.ikea.se