Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jan, 22 2019
Senaste Nytt

In Bloom - En hyllning till blommornas skönhet

Foto. Boråstapeter
Foto. Boråstapeter
Publicerad av
Redaktionen - 16 apr 2018

Boråstapeter lanserar tapetkollektionen In Bloom. Det är kanske inte något vi tänker på, men naturen påverkar oss mer än vi tror och anar. Oavsett årstid påminns vi om vårt grundläggande behov av att vara en del av naturen. Ett behov som bäst kanske uttrycks genom vår kärlek till blommorna.

Blommor har alltid symboliserat förnyelse och hopp. De är det fysiska beviset på att skönheten alltid återvänder efter en lång och kall vinter. Och det är nog därför de alltid finns där när vi firar något särskilt i livet. På såväl bröllop och examenshögtider som födelsedagar och jubileum omger vi oss gärna med blommor.

Därför är det kanske inte heller så förvånande att våra blommönster alltid har varit några av våra mest populära. Med In Bloom hyllar vi blommorna i all sin prakt och mångfald. I kollektionen hittar du allt från klassiska rosor och trendiga pioner till vilda buketter.

- Med tapetkollektionen In Bloom kan du välja mellan fantastiska och storslagna mönster eller diskreta och romantiska motiv och fylla ditt hem med färg och skönhet från naturen året runt, säger Jenny Hahne Gadd, designer på Boråstapeter.

InBloom lanseras i mitten av april och består av 13 mönster i olika färgställningar.

 

www.borastepeter.se