Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jan, 22 2019
Senaste Nytt

Montanas nya fristående hyllsystem

Foto: Montana
Foto: Montana
Foto: Montana
Foto: Montana
Publicerad av
Redaktionen - 16 apr 2018

 

Montana lanserar Montana Free – ett helt nytt elegant och minimalistiskt fristående hyllsystem skapat av den hyllade danska designern Jakob Wagner. Montana Free ansluter sig till den världsberömda och klassiska Montana-serien, vars hela designfilosofi bygger på friheten att förändra och uttrycka personlighet. Montana Free tar Montanas vision och ledande position inom förvaringslösningar till nya höjder. Det nya fristående hyllsystemet ger en ny dimension till det redan mångsidiga Montana-systemet som erbjuder oändliga möjligheter.

 

Gör ett avtryck. Skapa ett nytt utrymme. Berätta nya historier. Hyllsystemet Montana Free är en ny typ av möbel för ett nytt sätt att leva - fristående, lätt att montera och oemotståndligt mobil.

Montana Free är skapat för att hålla länge, men samtidigt konstruerat för förändring. Livet förändras, ditt humör förändras och dina behov förändras - låt Montana Free förändras med dig. Flytta runt systemet, expandera det, lägg till fler färger. Visa upp dina minnen på hyllorna eller håll allt strikt minimalistiskt. Dela hyllsystemet med någon eller behåll det för dig själv. Montana Free är inte bara en möbel - det är en stor, öppen duk.

 

Montana Free består av 12 grundkonfigurationer som kan fås med eller utan mellanliggande hyllplan. Grundkonfigurationerna varierar i både storlek och funktion, från den minsta bänkvarianten med två hyllor som passar under ett fönster, till den största lösningen - en sex hyllor hög enhet som är perfekt både som en luftig och dekorativ rumsavdelare eller som en rymlig bokhylla placerad mot en vägg. Med hjälp av valfria textilklädda paneler kan du leka med färger och uttryck, skapa personliga avskärmningar mellan rum och ändra öppenheten på hyllorna helt enligt dina egna önskemål.

 

Hyllsystemet består av 38 cm djupa lackerade MDF-hyllor, avskilda av tunna rör som ger ett ljust och flytande uttryck och betonar de horisontella hyllorna. Hyllorna och rören finns i fyra lackfärger: New White, Fjord, China Red och Black. Panelerna är klädda med tyget Remix 2 från Kvadrat, Europas ledande tillverkare av designtextilier, och finns i färgerna Purple, Stone, Grey, Natural, Rust, Lilac, Nude och Mustard.

 "Vi är stolta över att fortsätta att sätta dagordningen för förvaringslösningar genom att lansera ett nytt och fristående minimalistiskt hyllsystem."

 

www.montana.dk