Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, sep, 25 2018
Senaste Nytt

Hem lanserar nyheter i Milano

Kumo Sofa av Anderssen & Voll – Stripe Tufted Rug av Arthur Arbesser – Alphabeta Floor Lamp av Luca Nichetto – 
 All Wood Stool av Karoline Fesser – Zig Zag Shelf av Studio deFORM – Alle Side Tables av Staffan Holm
Kumo Sofa av Anderssen & Voll – Stripe Tufted Rug av Arthur Arbesser – Alphabeta Floor Lamp av Luca Nichetto – 
 All Wood Stool av Karoline Fesser – Zig Zag Shelf av Studio deFORM – Alle Side Tables av Staffan Holm
Kumo Sofa av Anderssen & Voll, Stripe Tufted Rug av Arthur Arbesser och Alphabeta Floor Lamp av Luca Nichetto
Kumo Sofa av Anderssen & Voll, Stripe Tufted Rug av Arthur Arbesser och Alphabeta Floor Lamp av Luca Nichetto
Kendo av LucidiPevere och Log Table Pro av Julien Renault
Kendo av LucidiPevere och Log Table Pro av Julien Renault
Publicerad av
Redaktionen - 16 apr 2018

Hem presenterade flera nyheter i ett temporärt showroom i Brera i samband med Salone del Mobile,
Sin vana trogen fortsätter Hem att samarbeta med världens ledande designers, och lanserar nu fem nya produktfamiljer; Kumo Sofa från norska studion Anderssen & Voll; stolen
Kendo från italienska designduon LucidiPevere; Stripe Tufted Rug skapad av den modernistiska modedesignern Arthur Arbesser; Log Table Pro av den Belgien-baserade franska designern Julien Renault samt en omarbetad version av Hide Pedestal av Karoline Fesser. Förutom dessa nyheter presenterar Hem även ett selekterat urval av varumärkets befintliga kollektioner av väldesignade och lättillgängliga möbler och hemdesign. Bland annat den nyligen lanserade Alphabeta Floor Lamp, designad av den italienske formgivaren och långvariga samarbetspartnern Luca Nichetto och filtkollektionen Vienna Throws av Arthur Arbesser, som lanserades under Stockholm Design Week i februari 2018.

 

Hems showroom i Brera kommer att visa fem nya lanseringar:

Kumo Sofa

Kumo (som betyder moln på japanska) är ett smart modulärt system designat av de norska soffvirtuoserna Anderssen & Voll. Kumo är baserat på en enda modul och kan konfigureras som en 1,2,3,4-sits eller ännu mer, och kombineras vidare såväl i rad som i hörnkonfigurationer. Kumo går att få i tre texturrika ulltyger – Gravel, Porcelain, Mare samt ultramjukt brunt läder. Soffan erbjuder hög flexibilitet med en innovativ ram- och kuddkonstruktion som gör att komponenter enkelt kan läggas till, tas bort eller omorganiseras fritt efter behov och smak.

Kendo

Stolen Kendo är skapad av den italienska designduon LucidiPevere. Stolens släta linjer och utvändiga urgröpningar garanterar en sittvänlig och ergonomisk fåtölj som passar perfekt såväl vid matbordet som vid arbetsbordet. Kendo är lätt och tillverkad med avtagbara ben för enkel frakt och går att få med ben i trä eller metall. Klädseln, som är tillverkad i Norge och Tyskland, finns tillgänglig i tre subtila nyanser.

Log Table Pro

Log Table Pro är den nyaste medlemmen i Log Table-familjen, som skapats av den Belgien-baserade franska designern Julien Renault. Log Table Prohar designats med omsorg och konstruerats för frekvent användning. Det tre meter långa bordet lämpar sig både för formella konferenser och för kreativt arbete. Bordet består av en laminatplatta som döljer en kärna i bikakestruktur, vilket gör bordet överraskande lätt för sin storlek. Metallbenen fästs enkelt utan verktyg, vilket gör att bordet kan skickas i platt förpackning och monteras upp på några minuter.

 

”Milano Design Week är utan tvekan en av världens mest spännande och inspirerande platser för spjutspetsen av nutidens design från hela världen. Som ett designföretag grundat på samarbetsprincipen är vi extra stolta över att återvända till Milano med en temporär ateljé som introducerar våra senaste designtillskott, säger Petrus Palmér, VD och grundare av Hem. ”Vi är glada att lansera flera objekt skapade av lokala Italien-baserade studior (Luca Nichetto, Arthur Arbesser och LucidiPevere) på denna internationella scen. Vi ser fram emot att knyta kontakter med designers och entusiaster under hela veckan och utöka vårt community av designproffs som kan dra nytta av vår Hem Pro-tjänst - som erbjuder prissättning och dedikerade verktyg för kontraktbeställningar - samt att få tillfälle att prata med både potentiella kunder som vill uppleva våra produkter på nära håll för första gången, och utbyta inspiration med potentiella framtida samarbetspartners.”

För att fira lanseringarna kommer Hems designers Luca Nichetto, Arthur Arbesser och LucidiPevere att regelbundet vara närvarande under veckan för att visa upp sina designobjekt direkt för besökarna.

 www.hem.com