Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jan, 22 2019
Senaste Nytt

Bukowskis shop

Foto: Bukowskis
Foto: Bukowskis
Foto: Bukowskis
Foto: Bukowskis
Foto: Bukowskis
Foto: Bukowskis
Publicerad av
Redaktionen - 01 jun 2018

Bukowskis kommer med glada nyheter, nu kommer man äntligen kunna köpa Bukowskis unika urval av vintage föremål till fasta priser, med smygstart redan igår. Bukowskis SHOP kommer fyllas på löpande inom alla kategorier och innehålla både intressanta objekt och samarbeten.

 Under sommaren kan Bukowskis presentera en utveckling av kategorin SHOP, en plats där Bukowskis kommer erbjuda utvalda köp direkt-objekt till fasta priser, spännande designsamarbeten och inspirerande redaktionellt innehåll. Erbjudandet “köp direkt” har tidigare funnits för smycken och klockor men kommer i det nya utvecklade formatet omfatta även design, fashion och mattor från några av våra mest eftertraktade formgivare. Du kan upptäcka alltifrån tidig 1900-tals design, dekorativ keramik, kelimmattor och handplockade och noggrant utvalda smycken och klockor. 

 - Genom att erbjuda en del av Bukowskis dynamiska utbud till ett fast pris möter vi de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion samt de som vill vara säkra på att de får just den där soffan, just nu. Genom Bukowskis SHOP vill vi även möta den stora efterfrågan vi ser hos inredare världen över som ibland blivit begränsade av själva auktionsförfarandet, säger Björn Extergren, intag- och försäljningschef, Bukowskis

 - Vi arbetar ständigt med att utveckla och modernisera våra erbjudanden. Därför är det roligt att presentera en vidare satsning på Bukowskis SHOP, som i sitt nya format möter den stora efterfrågan om att både kunna köpa och sälja design och antikviteter till fasta priser på Bukowskis digitala och globala plattform, säger Louise Arén, VD Bukowskis.

 Bukowskis levererar varor smidigt världen över och samtliga objekt kommer finnas tillgängliga i Bukowskis app.