Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 23 2019
Senaste Nytt

Maximera utrymmet i köket

Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Foto: Marbodal
Publicerad av
Redaktionen - 04 jun 2018

Marbodals nya köksinredning erbjuder flexibla och smarta lösningar för de som uppskattar funktionalitet och design. De nya innovationerna ger möjligheter att maximera ytorna i köket samtidigt som kökssysslorna blir smidigare och det blir lättare att hålla ordning.

Urbaniseringen har ökat andelen människor som bor i samma områden, vilket kräver smartare planerade bostäder och utrymmen. Genom att välja en flexibel inredning med funktionella lösningar maximerar du ytorna i köket och får ett bättre flyt i matlagningen, säger Therese Svantesson, kategoriansvarig på Marbodal

Den nya köksinredningen består av: Hörnbänksskåp med hissfunktion - Vem har inte drömt om en lösning där man enkelt och smidigt kan gömma undan eller ta fram sina skrymmande köksmaskiner? Nu har Marbodal tagit fram en smart lösning - ett hörnbänkskåp med belysning, eluttag samt hissfunktion ger rena bänkytor och passar utmärkt till förvaring av exempelvis köksmaskiner som annars tar mycket plats.

Väggskåp med hissfunktion - Höj- och sänkbart väggskåp som öppnar upp för helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänks skåpets bakre del till önskad nivå och man kommer enkelt och bekvämt åt redskap, kryddor, knivar och annat som man vill ska vara lättillgängligt när man lagar mat. Välj mellan fyra olika inreden som tillbehör till den nedsänkta delen med plats för allt från kryddburkar och flaskor till upphängningskrokar, magnethållare för knivar och vinställ. Skåpets främre, grundare del, ger bra överblick över innehållet, och fungerar i övrigt som ett helt vanligt skåp.

Flexibel ho - Liten rektangulär ho med tillbehör som skärbräda, renskål, ishink och avrinningsplan för flexibel användning till köksöar och bardelar som en extra ho. Perfekt för att till exempel kyla drycker till festen eller som extra arbetsyta vid matlagningen.

Bänkskåp med utdragbart inrede - Flexibelt utdragbart inrede för att maximalt utnyttja utrymmen i ett smalare skåp. Idealisk för extra förvaring i små utrymmen som ger dig bra överblick av innehållet och gör att du lättare kommer åt det du behöver.

Skjutdörrskena för väggskåp - En smart skenlösning som kan användas med täta luckor eller vitriner för att kombinera öppna och stängda skåp för ett luftigt uttryck.