Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, feb, 18 2019
Senaste Nytt

Med inspiration från gamla Hollywood

Foto: My Home collection
Foto: My Home collection
Foto: My Home collection
Foto: My Home collection
Publicerad av
Redaktionen - 24 jul 2018

Hollywoods gyllene år producerade oförglömliga filmer som fortfarande inspirerar designers och stylisters arbete och kreativitet idag. Rörliga bilder som har blivit stora klassiker, inte bara på grund av bildskärmarna utan även valet av kostymer och landskap som fortsätter att få allmänheten att drömma och fantisera.

Det är speciellt en inspiration fylld av färg och förförelse som har gett upphov till den nya Adele-fåtöljen av My Home collection designad av Daniele Ruzza och Silvana Angeletti. Adele är som en Hollywood-diva från 1950-talet elegant dekorerad med ljusa tyger som förbättrar den generösa och välkomnande utformningen av sits och ryggstöd, vadderat med polyuretanskum och fodrad med polyesterfiber för extra mjukhet och komfort.

Denna fåtölj tar med sig den sensuella formen av kvinnlig skönhet som nu blivit ikonisk. Ryggstödets ram återkallar den ultra-smala midjelinjen av gammaldags divas som "exploderar" in i mjukheten på sätet i ett spel av silhuetter och kontraster.

Omfattande utbud av tyger, läder och sammet erbjuds av kollektionen som gör det möjligt att anpassa fåtöljen för att passa speciella smaker och krav, vilket gör att de moderna levnadsmiljöerna till mer personliga och autentiska platser.

Med mjuka, runda silhuetter är Adele design en genuin hyllning till rundhet, med hederlighet till skönheten och livligheten i en avlägsen era, men ändå otroligt inspirerande.

www.myhomecollection.it