Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Motoriserade gardiner - utvalt av Lotta Agaton

Foto: Erik Lefvander
Foto: Erik Lefvander
Publicerad av
Redaktionen - 29 aug 2018

.Lotta Agaton som är expert på inredning och design, har valt motoriserade textilgardiner till sin personliga favorit – en produkt som kombinerar funktion och design. Inredaren Lotta Agaton är Luxaflexs andra samarbete. Först ut var inredningsarkitekten Anya Sebton, hösten 2017.

”Vi har ett stort sortiment och många olika kollektioner med designade lösningar för fönster. Det stora utbudet gör att det kan vara en utmaning att välja rätt gardin och solskydd till sitt hem eller kontor. Med motoriserade gardiner får man en skön fönstermiljö med mycket och vackert tyg, men också en funktionell gardin som mörklägger. Dessutom sköter man allt med ett enkelt tryck, via fjärrkontroll eller med mobilen”, säger Susanne Pernefors, marknadsansvarig på Luxaflex.

”Motoriserade gardiner är en väldigt smart och praktisk funktion eftersom man slipper gå och dra gardinerna fram och tillbaka. Idag har många hus väldigt stora fönster och då är motoriserade gardiner en utmärkt lösning för både privatpersoner och offentliga miljöer. Att kunna styra gardinerna från sängen är riktig lyx”, menarLotta Agaton.

”Lotta valde ett tyg i en vacker grå nyans som stämde perfekt med stilen i hennes lägenhet. Tyget är mörkläggande och stänger ute solen i de stora fönsterpartiernas under ljusa mornar och kvällar. Det blev otroligt vackert med de böljande gardinerna och man får ett stilrent uttryck genom att hänga gardinskenan i taket och låta gardinerna gå hela vägen ned till golvet ”, säger Susanne Pernefors, marknadsansvarig på Luxaflex.