Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Nyheter för tebjudningen

Foto: Royal Copenhagen
Foto: Royal Copenhagen
Foto: Royal Copenhagen
Foto: Royal Copenhagen
Publicerad av
Redaktionen - 29 aug 2018

Elements firar 10 år med nyheter för tebjudningen

”Det är aldrig fel med en kopp te, och som halv-engelsk så vet jag hur otroligt viktigt en kopp te är!”
– Louise Campbell, Designer

Det har gått tio år sedan Royal Copenhagen lanserade den innovativa och orginella Elements-servisen i tre variationer flerfärgad, vit och blå. Servisen fortsätter att charma med sina lekfulla referenser till Royal Copenhagens designhistoria och det finns väl inget bättre sätt att fira en födelsedag på, än med en riktig tebjudning.

Kanske är det Elements-designern Louise Campbells engelska arv som bidragit till te-drickandets roll i serien. För att markera tioårsjubileet adderas nya produkter till servisen som kommer att imponera på den mest kräsne tedrickaren.

Riktigt bra te ska alltid bryggas i kanna och i centrum av nyheterna står en vacker tekanna. Tekannan lanseras i vitt och i dekorativt handmålade Blue Elements. Kannan har en modern och smakfull form med Campbells typiska skarpa detaljer: ett ansikte sneglar på den som häller upp te, och en liten dold snäcka visar sig endast för den som brygger teet.

Utöver kannan lanseras en kopp med fat i ny utformning. Den eleganta koppen har en liten kompanjon till det grimaserande ansiktet som pryder tekannan och lanseras också i White och Blue Elements. Fatets ovanliga form gör det perfekt att hålla och pryds av en liten blomma som syns när koppen lyfts upp. En dold liten överraskning för tedrickaren att upptäcka.

För den som önskar en större tekopp kommer en mugg med högt handtag i Multicoloured Elements – en klassiker från 1884 som uppdaterats med en vacker rosa blomdekor.

Mjölk serveras i den nya mjölkkannan i Blue Elements. Kannan utan handtag är, med sin handmålade blomdekor, den perfekta kombinationen av traditionellt och modernt.

Slutligen, för de alltid så viktiga tårtbitarna, lanseras assietter i serien. Assietten kommer både i vitt och i handmålat där de blå blommorna slingrar sig elegant runt kanten.