Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Badrum i höstens trendfärg grönt

Foto: Villeroy & Boch
Foto: Villeroy & Boch
Publicerad av
Redaktionen - 10 sep 2018

Nu kommer Villeroy & Boch badrumsserie Graphic i en härlig grön färg.Den nya gröna inredningen är snygg för sig själv, men kan med fördel kombineras med den vita eller gråa inredningen som finns sedan tidigare. Graphic-serien bygger på flera moduler som enkelt kombineras. Du väljer själv om badrummet ska gå helt i grönt, eller om du bara vill ha en grön färgklick i kombination av en inredning i vitt eller grått.

Graphic är en nätt och kompakt badrumsmöbel på marknaden. Serien har många enkla och smarta lösningar och erbjuder maximal förvaring på minimal yta. Du skapar ditt personliga badrum och mixar enkelt ihop så många moduler som du har plats och användning av. 

Serien kommer med både lådor och skåp i två olika djup, och ger dig smarta förvaringslösningar tack vare detaljer som magnetlister på insidan av skåpen, placering av el-uttag och möjlighet till förvaring på insidan av dörren till högskåpet.

Till badrumsmöblerna finns ett brett utbud av detaljer som knoppar och handtag i olika former, färger och material. Du skapar en personlig stil på ditt badrum genom att välja mellan knoppar och handtag i mässing, krom, svart, marmor eller skinn i olika färger.