Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 24 2019
Senaste Nytt

Inciso - den moderna och eleganta stilen direkt från New York

Foto: Gessi
Foto: Gessi
Publicerad av
Redaktionen - 25 sep 2018

Det italienska företaget Gessi har gjort sitt första samarbete med en amerikansk designer, David Rockwell. Resultatet är ett helt nytt visuellt språk för badrumsinredning som du tidigare inte har sett.

Med inspiration från industrin

Inciso har skapats med inspiration från industrin, ruff metall möter modern elegans. Produkterna i serien har alla en fascinerande design där släta ytor kombineras med texturerande mönster. Kollektionen är gjord av massiv mässing och finns tillgänglig i en mängd olika ytbehandlingar inklusive svart metall, brons och borstad mässing. Alla dessa ytbehandlingar ger ett brett utbud av både utseende och känsla vilket bidrar till att Inciso passar in i alla tänkbara badrumsmiljöer.

Om David Rockwell

David Rockwell är känd för sina dramatiska mönster som är både glädjande och spektakulära. Serien Inciso syftar till att omforma badrummet och tillsätta en ny och unik känsla till rummet. Badrum är inte längre bara ett badrum idag utan en plats i hemmet för avkoppling och återhämtning.

Serien erbjuder en mängd produkter som gör det enkelt att skapa en helhet i badrummet. Dusch och blandare kan kombineras med tillbehör såsom tvåldispenser, krokar och handdukstänger.