Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 24 2019
Senaste Nytt

Talangfullt hos Designtorget

Foto: Designtorget
Foto: Designtorget
Foto: Desingntorget
Foto: Desingntorget
Publicerad av
Redaktionen - 02 okt 2018

Designtorget lanserar tolv nyheter från projektet Summer eXpressions senaste talanger. Samtliga produkter är ett resultat av ett sjuveckorsprojekt, från idé till färdig produkt, som synliggör, utvecklar och knyter ihop unga kreatörer med lokala tillverkare i Umeå-regionen. Som samarbetspartner vill Designtorget att projektet ska bli tillgängligt för fler och underlätta för formgivarna att nå ut med sin idé, innovation och design.

Tio utvalda talanger har under sju veckor arbetat med att ta sin design från idé till prototyp och färdig produkt som lanseras hos Designtorget. Idag tittar vi närmre på produkterna Sladdis och Kropp.

KROPP
Design: Mira Bergh Edenborg

Alla har vi olika idéer om vad en kropp är och hur den ser ut. Vasen Kropp skapade Mira Bergh Edenborg utifrån tre oredigerade siluetter från sin egen kropp. - Det här är min kropp! Hur ser din kropp ut?

SLADDIS
Design: Molly Malmer

Justera höjden på taklampan enkelt och prydligt med sladdhållaren Sladdis. Virveln av lampsladden blir det dekorativa elementet å plexiglaset själv är nästintill osynligt.

www.designtorget.se