Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Swedish Grace asian style

Foto: Rörstrand
Foto: Rörstrand
Foto: Rörstrand
Foto: Rörstrand
Foto: Rörstrand
Foto: Rörstrand
Publicerad av
Redaktionen - 24 okt 2018

Rörstrand gillar nya sätt att äta på och utökar nu landets mest populära servis med asiatiska mat delar. De nya delarna tar klassiska Swedish Grace till nya dimensioner när det gäller möjligheter för det dukade bordet.

I augusti 2018 presenterade Rörstrand asiatiska delar i Louise Adelborgs servis Swedish Grace. Enda sedan lanseringen 1930 har Swedish Grace alltid varit öppen för nya matvanor. Nu tar sig servisen an det österländska köket som bjuder på små och större rätter i en spännande blandning som alla runt bordet delar på. Anrättningar med tusenåriga anor passar utmärkt för ett tidlöst porslin som Swedish Grace. Därför har vi gett serien nya matchande delar för ge utrymme åt det asiatiska kökets favoriter, även i hemmet.

.Med två nya skålar skapas nya möjligheter. Den lilla skålen, 10 cl passar utmärkt för soja, dippsåser och små tillbehör medan den större skålen på 1 liter passar för ramen, sushi bowls, bibimbap eller andra moderna skålrätter. Utöver skålarna lanseras även en ny ugnsform som ytterligare breddar series möjligheter.

Nyheterna lanseras i färgen snö. Världens vackraste mat förtjänar en lika vackerpresentation. En som öppnar för roligare och färgstarkare middagar under många år framöver. För en sak är säker. Den nya smakvärlden har landat på svenskt porslin för gott.