Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Öppna kontorslandskap

Foto: Mount design
Foto: Mount design
Foto: Mount design
Foto: Mount design
Publicerad av
Redaktionen - 31 okt 2018

Många företag har idag öppna kontorslandskap för att dra fördelarna av aktivitetsbaserade arbetssätt. Men inredningsmodellen utmanar också medarbetarnas behov av att ibland kunna jobba mer ostört – eller utan att störa. Den nya kontorsmöbeln Hilo från Mount Design löser problemet genom att introducera en enkelt höj- och sänkbar avskärmning.

-Kontorsmöbelbranschen ställer nu om till den nya kontorsarenan och det finns gott om utrymme för snabbfotade företag och innovationer – Vi är ett sådant företag. Flera produkter som vänder upp och ner på gamla begrepp är ute på marknaden och nu kommer vi med vår smarta hybrid Hilo”, säger Ulrik Clemens von Döbeln, VD och medgrundare i Mount Design.

-Aktivitetsbaserade kontor stimulerar till samarbete och kreativitet. Så jag ville inte kompromissa när jag utvecklade Hilo. Idag känner jag mig stolt över att vi kan presentera en möbel som är både platsbesparande och akustiskt smart - och som bidrar till ökad produktivitet på arbetsplatsen, säger Patrick Karlsson, formgivare på Mount Design.

Hilo är stilrent formgiven och bidrar till såväl ljudabsorbtion som avskärmning. Materialen är av högsta kvalitet med en ljudabsorbent kring en solid träkärna. Intrycket är väldesignat och sobert i skräddarsytt laminerat tyg. Höjden regleras steglöst genom att trycka på en knapp under skrivbordet.