Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Blomus och Kvadrat samarbetar kring nya kuddar

Foto: Blomus
Foto: Blomus
Foto: Blomus
Foto: Blomus
Foto: Blomus
Foto: Blomus
Publicerad av
Redaktionen - 01 nov 2018

Sivo – en ny kollektion kuddar skapade i samarbete med det danska textilföretaget Kvadrat. Kuddarna finns i två olika storlekar, tillverkade i tre av Kvadrats mest ikoniska textilier. Varje kudde består av två tyger som kompletterar varandras karaktär och färgschema. Ett mönstrat universum som balanserar grått, lera, kamel och beige. Elegant, diskret och mjukt.

Att skapa kontrast
Floyd, Remix, och Clara har valts ut på grund av deras mönstrade väv, som tillsammans med sin lyster enkelt kan blandas med andra material och färger. Kombinationen av två textilier gör kudden till en taktil och visuell upplevelse som skänker kontrast till din soffa, fåtölj eller till andra möbler.

För Blomus känns det självklart att skapa kuddar ur Kvadrats tyger, eftersom de samarbetar med de absolut största inom design, innovation och färglära, vilket ger en försäkran om att Sivo kommer fortsätta att vara en högkvalitativ produkt med klara färger.

För att göra din soffa och fåtölj ännu mer bekväm och mysig så lanserar Blomus också Casina och Filo – en extra kollektion med mjuka bomullsfiltar. Casina och Filo finns tillgänglig i färger som matchar Sivo, kompletterad med toner av ros och choklad.