Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt

Svensk butik öppnar pop up-shop i London

Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Foto: Hem
Publicerad av
Redaktionen - 08 nov 2018

Hem har nu öppnat dörrarna till en ny pop up-butik i London. Butiken är belägen i historiska Coal Drops Yard, ett nytt hett designområde vid King's Cross, och ger Londonborna möjlighet att köpa exklusiva möbler, belysning och accessoarer skapade av några av dagens mest framstående formgivare.

En rå industribyggnad i det nya shoppingområdet huserar Hems tillfälliga pop up-butik. Interiören i butiken utgörs av varumärkets egna möbler. Dessutom har det svenska designföretaget BAUX tagit fram en stor akustisk vägg i en framträdande orange nyans. Den iögonfallande rosa betalningsdisken är speciellt designad för Hem och tillverkad av den Londonbaserade designstudion Soft Baroque med hjälp av en egenutvecklad teknik som de kallar Puffy Bricks.

I butiken, som hålls öppen under november och december, kommer Hem att arrangera en serie samtal kring design med några av de formgivare som varumärket har samarbetat med genom åren. I pop up-butiken kommer det också anordnas workshops i allt från fotografi till broderi och inredningsdesign.

I det nya området Coal Drops Yard finns en blandning av stora internationella och mindre oberoende varumärken och butiker, restauranger och barer i traditionell viktoriansk arkitektur längs med kanalen. Efter framgången med Hems pop up-butik på Seven Dials i London 2015, och senare butiker i både New York och Los Angeles, ser Hem fram emot att skapa ytterligare en fysisk designdestination i det nytänkande och omtalade området Coal Drops Yard.