Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt

Hantverk möter innovation

Foto: Fiskars
Foto: Fiskars
Foto: Fiskars
Foto: Fiskars
Foto: Fiskars
Foto: Fiskars
Publicerad av
Redaktionen - 19 nov 2018

Fiskars firar 370 års erfarenhet av att tillverka innovativa och funktionella redskap till hemmet och utökar nu Norden-serien med en ny kollektion under namnet Norden Steel. De nya grytorna och stekpannorna är tillverkade i rostfritt stål och förenar tidlös design med den senaste tekniken.

Hållbarhet och kvalitet i fokus
Våren 2019 presenterar Fiskars serien Norden Steel som består av grytor och stekpannor i rostfritt stål. Serien är inspirerad av Fiskars gedigna hantverkshistoria och finska designarv. Köksredskapen är behandlade med den revolutionerade mineralbeläggningen Thermium som ger unika non-stickegenskaper, förhöjer prestandan och underlättar rengöringsprocessen.

Fiskars värdesätter kvalitet, funktionalitet och nordisk estetik, något som tydligt återspeglas i Norden Steel. Serien är helt fri från plast och fluorämnen vilket förlänger livslängden och gör produkterna snällare mot människa och miljö. Grytorna och stekpannorna lämpar sig för alla typer av köksbestyr och sammansättningen av rostfritt stål ger en jämn värmefördelning som förenklar tillagningen, även av de mest krävande råvarorna. Dessutom är köksredskapens handtag ergonomiskt utformande för att ge ett bra grepp med extra komfort.

Norden Steel består av grytor, kastruller och stekpannor i tre olika utföranden samt en traktörpanna, en ugnspanna och en wokpanna. Serien finns till försäljning i butik och online från den 2 januari 2019.