Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt

Cervera satsar på lergods i nya färger och mönster

Foto: Cervera
Foto: Cervera
Foto: Cervera
Foto: Cervera
Foto: Cervera
Foto: Cervera
Publicerad av
Redaktionen - 19 nov 2018

Cervera fortsätter utveckla sortimentet för det dukade bordet med en generös tallriksgaranti och två nya serviser. Den populära lergodsservisen Rua Nova lanseras i en ny rosa färg med en varm underton. Dessutom presenteras serien Meadow, inspirerad av naturen och korasen låglandsboskap.

Serviser är till för att användas ofta och därför inför Cervera en tallriksgaranti om olyckan skulle vara framme. Garantin träder i kraft 1 januari 2019 och gäller i 2 år från inköpsdatum på alla tallrikar från Cervera vid uppvisande av kvitto och en del av den trasiga tallriken. Samtidigt utökas servissortimentet med två nya kollektioner från den portugisiska keramiktillverkaren Bordallo Pinheiro: Rua Nova Rosa och Meadow. Samtliga produkter kommer säljas exklusivt i Cerveras butiker och online.

Rua Nova i varm rosa
Lergodsservisen Rua Nova som lanserades för första gången i augusti 2017 utökas med ytterligare en nyans: Rua Nova Rosa. Servisen finns sedan tidigare i färgerna antikvit, aqua, grön och antracitgrå och inspirationen kommer från de karaktäristiska kakelplattor som än idag hittas längs Portugals gator. Tradition och modernism kombineras i en klassiskt rustik och romantisk design. De nya delarna i Rua Nova Rosa kommer att säljas exklusivt i Cerveras butiker och online från och med den 15 november 2018.

Meadow – låglandsboskap på bordet
Den natursköna servisen Meadow hämtar inspiration från naturen och dess omgivningar. Serien består av en uppsättning fat som med fördel används till servering av smör och ostar eller som förrättstallrikar. Tallrikarna har en modern och funktionell design med rena och eleganta former. Seriens naturliga känsla och karaktär förstärks genom de handmålade illustrationerna av fyra nyfikna kor.

Två tallrikar ur servisen kommer att säljas exklusivt i Cerveras butiker och samtliga fyra tallrikar kommer att finnas till försäljning online från och med den 6 januari 2019.