Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt

Shyness och Hästens samarbetar i nyöppnad butik

Foto: Shyness
Foto: Shyness
Foto: Shyness
Foto: Shyness
Foto: Hästen
Foto: Hästen
Publicerad av
Redaktionen - 19 nov 2018

Hästens senaste och nyöppnade butik finns i Örebro, med samma ägare som redan driver Hästens i Schweiz. Där gästspelar det svenska textilvarumärket Shyness under hela december. - Vi har länge sett att det finns gemensamma värden i våra varumärken som bygger på svensk tradition, hög kvalitet och en stor omsorg om kundens sovupplevelse och är mycket glada över samarbetet, säger Anna Bilén, ägare och grundare av Shyness.

Hästens arbetar uteslutande med det egna varumärket i sina butiker men väljer nu att i det senaste butikstillskottet bjuda in Shyness. Shyness sängkläder kommer finnas i Örebro-butiken under hela december. Den 2 december bjuder dessutom butiken in till en dag med expertis om sängar, skötsel av madrasser, sängkläder och allt man behöver veta för att säng och sängkläder ska hålla länge.

 – Vi märker att det finns ett stort intresse för sådant som är unikt svenskt, gediget men ändå nytänkande i produktframställningen. Det vill vi lyfta fram och tillsammans får vi ett mycket intressant erbjudande som vilar på kunskap och det svenska hantverket. Många är nyfikna på våra varumärken som jag tror kommer att få en jättekick av detta, säger Lena Steding Lundberg, ägare av Hästens senaste och nyöppnade butik finns i Örebro, Basel och Zurich.