Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Ny marknadschef hos Svenssons i Lammhult

Bon-Hee Jones Svensson ny marknadschef hos Svenssons i Lammhult.
Bon-Hee Jones Svensson ny marknadschef hos Svenssons i Lammhult.
Publicerad av
Redaktionen - 10 jan 2019

Bon-Hee Jones Svensson började som marknadschef 2019-01-07 och kommer närmast från byggbranschen och Inwido Sverige AB där hon jobbade som marknadschef i drygt tre år och ansvarade för alla Inwidos svenska varumärken, däribland marknadsledande Elitfönster. Bon-Hee har drygt 20 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation med bla TV4, Komm och Dagens Industri som tidigare arbetsgivare.

- Vi har varit utan marknadschef i 1,5 år så vi har ett uppdämt behov som Bon-Hee kommer fylla och hon är varmt välkommen och efterlängtad. Bon-Hee har en gedigen erfarenhet inom sin profession och även inom andra branscher som jag tror vi kommer ha stor glädje av säger VDn Jörgen Bitzekis.  

Bon-Hee kommer ta en plats i Svenssons i Lammhults ledningsgrupp och får på så vis en betydande roll i teamet med mål att utveckla Svenssons för tillväxt och en lönsam framtid.

- Så roligt att få vara en del av det starka teamet på Svenssons i Lammhult. Ska bli spännande att lära mig en helt ny bransch, mycket mer om detaljhandeln och få "äga" hela kundresan säger Bon-Hee Jones Svensson som kommer utgå från huvudkontoret i Lammhult.

Svensk furu hyllas

Idag exporteras 70% av svensk furu samtidigt som förädlade träprodukter importeras från utlandet i...

Who is - Carlo Colombo

Carlo Colombo är utbildad arkitekt från Politecnico i Milano. Redan 1992 var han verksam för...