Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Aloud växlar upp och tillsätter Fredrik Lauve som ny VD

Foto: Aloud
Foto: Aloud
Foto: Aloud
Foto: Aloud
Foto: Aloud
Foto: Aloud
Publicerad av
Redaktionen - 11 jan 2019

Aloud, Skandinavien ledande inom exklusiva och innovativa tekniklösningar för smarta hem, firade 10-års jubileum i fjol och satsar nu på ytterligare expansion under 2019 med ny VD och stärkt säljorganisation.

Alouds system med integrerade tekniklösningar, för såväl privata hem som offentliga miljöer, har erövrat den svenskamarknaden och har även tagit mark internationellt. Företagets kompetens inom ljusdesign & ljusstyrning uppskattas för att belysa arkitektur, inredning och konst. Med Alouds Audio & Videosystem ljudsätts vackert inredda rum med dold teknik och kan på stora displayer visa högupplöst material som dolt kommer fram ur inredningen.

Samtliga lösningar kan integreras med avancerade säkerhetssystem för att skapa trygghet och komfort i hemmen. Aloud samarbetar nära arkitekter och inredare för att skapa diskreta och eleganta lösningar efter kundens behov. Företaget startades av Dennis Lundell som nu lämnar över uppdraget som VD till Fredrik Lauve, tidigare CFO på Aloud. Fredrik Lauve kombinerarvärdefull kompentens inom marknadsföring, affärsutveckling och försäljning med ett inspirerande ledarskap. Dennis Lundell fortsätter att utveckla och stärka företaget och Alouds säljorganisation med ökad tillväxt och en bredare internationell marknad som mål och han är även kvar i företagets styrelse.

Svensk furu hyllas

Idag exporteras 70% av svensk furu samtidigt som förädlade träprodukter importeras från utlandet i...

Who is - Carlo Colombo

Carlo Colombo är utbildad arkitekt från Politecnico i Milano. Redan 1992 var han verksam för...