Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt

Rivals nya barsatsning

Watson´s Bar på Hotel Rival
Watson´s Bar på Hotel Rival
Publicerad av
Redaktionen - 28 jan 2019

Hotel Rival har länge varit en klassisk mötesplats på Mariatorget. Det stora utbudet med hotellrum, konferenslokaler, konserter, shower, konferenslokaler samt barer, bistro och café. 

Den 16 januari 2019 tog de nästa steg och öppnade Watson´s Bar – rakt in från gatan och in i det stora välkomnande entréområdet.
Öppet sju dagar och kvällar året runt.

Hotel Rivals Vd Jesper Henryson är entusiastisk över gästernas reaktioner:

"Det gensvar som vi har fått från gästerna under den dryga veckan som vi har haft öppet är helt fantastiskt. Boende gäster och stockholmare har på bara några dagar hittat en gemensam mötesplats.
Här träffas man för lunch, eftermiddagsmöte, drinkar och fördjupning i Watson´s läckra meny. 
Alla verkar trivas med vårt val av inbjudande möbler, cocktails, ostron, champagne, skön musik och inte minst generösa öppettider”

Watson´s är döpt efter ägarfamiljens trofasta följeslagare - Watson. En Jack Russel med stor aptit och nyfikenhet på livet. Drinkmenyn är en blandning av klassiska smaker med moderna inslag. Watson´s bjuder på skön musik, en färgstark inredning och avkopplade sittgrupper. Du kan även njuta av tillfällig konst.

Watson´s Bar och lounge är designad av arkitektfirman Millimeter, Arkitekt Peter Ågren och Tina Marin, som tidigare designat bl a Ciccio’s och L`Avventura. Adolfsson & Partner Hans Adolfsson och Eva Killander, som varit en självklar del i alla Rivals byggnationer sedan 2003, har haft totalentreprenaden. Nystartade Konceptism,Daniel Hermansson och Lorenzo Guida har utformat bardisk, koncept, grafisk design och innehåll.