Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Hållbarhet och svensk kvalitet

Mora Izzy Rock
Mora Izzy Rock
Publicerad av
Redaktionen - 31 jan 2019

En återanvänd monter, en stor dos inspiration och produkter för kök och badrum. När Mora Armatur och Damixa ställer ut på Stockholm Furniture Fair står hållbarhet och svensk kvalitet i fokus.

I mässammanhang handlar det ofta om att inför varje mässa tänka nytt och slå på ännu större än förra gången. Mora Armatur tänker använda samma monter som tidigare. Med sin ombonade monter, designad av inredningsproffset Mija Kinning, vill Moraföretaget slå ett extra slag för hållbarhet.

För oss är det självklart att återanvända en monter som vi tycker om, som fungerar och som vi vet uppskattas av våra besökare. Här kommer alla våra produkter till sin rätt i en hemtrevlig miljö och på så sätt kan vi även väcka inspiration hos den som ska inreda hemma. Dessutom är återanvändandet självklart med tanke på vårt hållbarhetsarbete. Precis som för våra produkter handlar det om hög kvalitet och god design som kan användas under lång tid, säger Malou Carlsson, marknadschef på FM Mattsson Mora Group.

I montern finns många produktnyheter från Mora Armatur och Damixa. Här finns nytänkande modeller för den som vill skapa ett unikt blickfång i sitt kök eller badrum. Genom olika färger och former blir Mora Armaturs kranar och duschar en spännande del av inredningen.

Vi märker tydligt att människor vill kunna sätta sin egen touch på inredningen och skapa en helhetskänsla med alltifrån möbler och tapeter till just kranar och duschar. Det är något vi tagit fasta på när vi formgett våra nyheter, som sticker ut både vad gäller färg och form. Vi vill att alla ska kunna hitta en modell som passar i det egna hemmet, säger Malou Carlsson.