Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt

Engblad & co lanserar modern spaces

Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Publicerad av
Redaktionen - 13 mar 2019

Engblad & Co lanserar Modern Spaces. En tapetkollektion som tar avstamp i modern arkitektur med det stilsäkra, medvetna hemmet i blickfånget. En exklusiv kollektion som möter den strama minimalismen och samtidigt ger rummet en mjuk, sofistikerad känsla. Modern Spaces ger struktur och harmoni till livets alla stunder.

Modern Spaces är Studio Engblads senaste kollektion med tapeter för den medvetna kunden som låter arkitekturen och den personliga stilen definiera hemmet. Kollektionen har en bred palett med geometriska mönster, storstilade bladverk och lugna enfärgade val. Släta och taktila ytor, matta och skimrande effekter.

- Med Modern Spaces ville vi på Studio Engblad ta fram en tapetkollektion för det moderna, stilrena hemmet som ofta har stora öppna ytor och höga fönster. Tapeterna fungerar som en fin bakgrund mot inredning, möbler och konst snarare än att dominera men det finns också några mönster som är mer uttrycksfulla för den som önskar ett mer expressivt uttryck, säger Madeleine Sidemo, Senior Designer, Studio Engblad.