Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, mar, 25 2019
Senaste Nytt

Mångsidigt modulsystem

Foto: Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Publicerad av
Redaktionen - 14 mar 2019

Modulsystemet Hifive från Northern lanserades för första gången 2018, då bestående av en öppen hylla och ett jalusiskåp med valfritt tillhörande metallunderrede. Nu uppdateras serien i fler storlekar och utföranden.

Hifive-serien är utformad med mångsidighet i åtanke vilket ger stora möjligheter att kombinera och anpassa efter eget behov och behag. Den raka designen gör Hifive till en möbel som är enkel att matcha med andra inredningsdetaljer. Hifive finns tillgänglig i tre varianter av ekfanéer, en ljus oljad, en mörkare rökt och en svart ton med glans. 

De nya toppskivorna på 150 respektive 200 centimeter gör det möjligt att kombinera fler enheter i modulsystemet. Det nya smala Hifive slim väggskåpet finns i två storlekar, 75 och 100 centimeter och består av ett jalusiskåp och en eller två hyllenheter i två storlekar; 50 respektive 75 centimeter.

 Om Rudi Wulff

Oslobaserade Rudi Wulff har en MA från Oslo School of Architecture and Design. Kort efter studierna etablerade han sin egen designstudio. Rudi är en pionjär när det kommer till samtida design och framtida problemlösning och hans breda portfolio
spänner över innovativa armaturer och elektronik men inkluderar även möbler och hushållsprodukter
som karaktäriseras av funktionalitet, rena linjer och modernt designuttryck.