Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Graf Mini familjen växer vidare

Foto: Beslag Design
Foto: Beslag Design
Foto: Beslag Design
Foto: Beslag Design
Publicerad av
Redaktionen - 09 apr 2019

Beslag Design kompletterar serien Graf Mini med handtag som är 1200mm långa. Ruffa till omgivningen med ett par av dessa handtag och matcha tillsammans med knopp Graf Mini eller det nya tillskottet knopp T Graf Mini. Alla handtag och knoppar i serien finns nu i mässing, svart och rostfri look.

Serie i rå industriell design

Graf Mini är en serie i rå industriell design med en lättrad yta som gör handtagen och knopparna extra lätta att greppa. Passar till köket, badrumsmöbeln eller sovrummet på sängbordet eller på garderobsdörren.

- Långa handtag har efterfrågats av marknaden under en längre tid och det känns väldigt roligt att komplettera Graf Mini serien med det nu, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.

Långa handtag som ger fler inredningsmöjligheter

Den största längden på handtagen i serien är nu 1200mm och kan monteras på skåp och dörrar med stora dimensioner. Beslag Design visade upp Graf Mini familjen som en av årets nyheter under Stockholm Furniture Fair i februari och responsen på serien var väldigt positiv.

- De långa handtagen i Graf Mini serien sticker verkligen ut och fångar allas blickar, säger Pär Winberg, VD på Beslag Design.

Svensk furu hyllas

Idag exporteras 70% av svensk furu samtidigt som förädlade träprodukter importeras från utlandet i...

Who is - Carlo Colombo

Carlo Colombo är utbildad arkitekt från Politecnico i Milano. Redan 1992 var han verksam för...