Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Party med ljus

foto Moooi
foto Moooi
Publicerad av
Redaktionen - 30 apr 2019

The Party är en kollektion uttrycksfulla vägglampor, formgivna av Kranen/Gille för Moooi.
De består av ett spännande sällskap på fem och deras starka, fängslande karaktärer är som en lätt galen intigrerande familj.
Figurerna i gjuten keramik speglar vår fascination för hemligheter, dynamik och intriger. Alla familjemedlemmarna i The Party har sin egen historia och personlighet – den självutnämnde aristokraten, opportunisten, patrioten, det svarta fåret och det impulsiva geniet. Om man tittar närmare på lamporna ser man hur uttrycken minerna och hattarna skiljer ut sig

The Mayor | Ledaren av sällskapet The Party har höga tankar om sig själv och ser bokstavligt talat världen genom sin monokel. The Mayor har en djupt fascinerande och mycket kontroversiell personlighet. Bert | Den dystra och intrigerande medlemmen i The Party som är skicklig på att dölja sina känslor. Bert är smart och har stor potential, men är förblindad av bitterhet och avundsjuka. Coco | Den framgångsrika och starka personligheten i sällskapet. Opportunisten Coco har hela livet gått sin egen väg, fattat egna beslut och bestämt över sitt eget öde. Glenn | Pedanten och patrioten i gruppen The Party som försöker hantera sin turbulenta ungdom genom att söka svar inom olika ideologier. Glenn är sökande, ständigt på uppdrag, och försöker hitta ljuset i en tillvaro av ständigt mörker.