Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Personliga prints

Foto: Pinx
Foto: Pinx
Publicerad av
Redaktionen - 02 maj 2019

Entreprenörsparet Gimmersta växlar upp och tar nya marknadsandelar med det nystartade varumärket Pinx AB. Företagsgruppens gedigna historia och erfarenhet väljer att nischa in sig på personliga prints när Pinx Prints lanseras på den svenska marknaden.

Pinx Prints ingår i den svenska koncernen Gimmersta Group som idag även driver de väletablerade varumärkena Sandberg Wallpaper och Rebel Walls. Med stor erfarenhet av internationell försäljning och e-handel, lanseras nu Pinx Prints, som hjälper kunden att snabbt och enkelt föreviga minnen genom personliga tavlor för livets minnesvärda stunder. Utifrån Pinx olika designkoncept som grund väljer kunden text, placering och färg efter tycke och smak som sedan levereras inom 3–5 dagar, oavsett var i världen köparen befinner sig.

Efterfrågan såväl som utbudet av prints har vuxit snabbt de senaste åren. Detta tar företaget fasta på med en vision om att människors liv är fullt av stunder värda att föreviga. Varumärkets namn, inspirerat av ordet ’’pinxit’’, som betyder ’’han eller hon som målade den’’, hänvisar till företagets förmåga att låta kunden själv vara en del av designprocessen.