Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, nov, 16 2018
Senaste Nytt

Kök & Bad

Foto: Sanova
Foto: Sanova

Färger tar plats i badrummen

Sanova visar upp sina nya blandare Garda, Nemi och Garlate som finns i sex olika ytbehandlingar. Du kan välja mellan trendig matt svart eller matt vit. Stilrent i guld och mässing eller tidlöst i krom och borstad nickel. Blandarna kommer i olika höjder. Kombinera blandaren med dusch och tillbehör för att skapa en helhet i ditt badrum.

Blandarna är noga utvalda och kommer från Italien. Detta sortiment kan passa både i det privata badrummet som i de offentliga. 

www.sanova.se

Vedum Kök & Bad – utsedd till årets superföretag

Veckans Affärer har tillsammans med Bisnode utsett de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv till Superföretag 2018. Endast runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på listan och Vedum Kök & Bad är ett av dem.

− Att bli utsedd till ett Superföretag är fantastiskt hedrande. Det är extra roligt att få den här utmärkelsen nu. Nästa år fyller Vedum 100 år och utnämningen är ett bevis på att vi är duktiga med vår målsättning att ha en långsiktig stabil ekonomi och tillväxt, säger Magnus Efraimsson, VD och ägare till Vedum Kök & Bad.