Coloured by studio Engblad

Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co
Foto: Engblad & Co

Låt oss prata kulör för en stund. Om vilken känsla den ger – i dig och i ditt rum. Olika kulörer, olika stämningar och om samspelet dem emellan. Vi vet vilka kulörer som blir vackra på din vägg och har valt ut en dynamisk samling nyanser mittemellan ljust och mörkt, som ger karaktär och samtidigt är bekväma för ögat. Låt oss presentera Coloured By Studio Engblad.

Coloured By Studio Engblad är en tapetkollektion som handlar om kulörer på mönster, ytornas spelrum, ljusets effekter genom dagen, din personliga smak och gedigen forskning om färgernas inverkan på sinnet. Alla ska de enas när den perfekta nyansen ska hittas. En ton som känns lika rätt idag som i morgon. Modern men tidlös, cool men behaglig.

- Kulören är en viktig stämningsgivare i alla rum och när vi arbetat med kollektionen Coloured By Studio Engblad har vi noga valt kulörer som vi vet fungerar på vägg och lyfter fram övrig inredning . Därefter har vi adderat mönster, såväl stilistisk geometri som naturens bladverk och det ger ytterligare en dimension till tapeten. Kulörer ton i ton ger en fin färgupplevelse och helhet men Coloured by Studio Engblad är mer än bara kulör, säger Ingela Wingborg, Head of Design, Studio Engblad.

Kollektionen erbjuder stilsäkra, geometriska mönster och strukturer som förstärker upplevelsen i rummet ytterligare.