Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 24 2019
Senaste Nytt

Cole & Son i samarbete med stjärndesignern Martyn Lawrence Bullard

Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Foto: Cole & Son
Publicerad av
Redaktionen - 23 jan 2018

Cole & Son lanserar tapetkollektionen Martyn Lawrence Bullard. En kollektion som hyllar hantverksskickligheten i olika kulturer världen över. Influenser från den österländska och västerländska världen smälter samman i detaljrika mönster med vackra kulörer. Kollektionen har tagits fram i samarbete med inredningsdesignern Martyn Lawrence Bullard.

Martyn Lawrence Bullard är en brittisk inredningsdesigner, författare och tv-personlighet som vunnit inredningsvärldens motsvarighet till filmens Oscar (Academy Award). Han har sina rötter i Storbritannien men bor numera i Los Angeles och har arbetat för klienter som Christina Aguilera, Edward Norton och Tommy Hilfiger för att nämna några. Hans inredningsstil kännetecknas av den värme och det djup som finns hos en person som rest mycket. Martyn har samlat föremål från olika platser i världen ända sedan han som pojke hjälpte till i pappans antikbod. Hans djupa respekt för klassiskt hantverk märks tydligt i de omsorgsfullt ritade mönstren. 

Kollektionen visar upp Martyns bredd. Den består av mönster som spänner från vackert
ritade lyktor, keramikplattor och arkitektoniska detaljer i brända metalltoner till ett Hollywoodinspirerat palmmotiv och traditionella engelska växtmönster i frodigt grönt, blekrosa och dämpat blått. Martyn är en person som älskar vackra föremål och mönster. Här har han samarbetat med Cole & Sons designstudio och skapat en sofistikerad tapetkollektion som vill inspirera människor till att skapa en unik och personlig inredningsstil.

Martyn Lawrence Bullard består av 15 tapetmönster. Kollektionen finns i butik från mitten på januari.