Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Fried egg med julmys anda

Foto: Warm Nordic
Foto: Warm Nordic
Foto: Warm Nordic
Foto: Warm Nordic
Foto: Warm Nordic
Foto: Warm Nordic
Publicerad av
Redaktionen - 29 nov 2018

Hans Olsens unika Fried Eggs fåtölj har varit en fullträff med designälskare över hela världen. Nu presenterar Warm Nordic en särskilt mjuk version av den här ikoniska designstolen i fårskinn, med nordisk anda som kan vara en perfekt kombination tillsammans med en stund framför en eldstad. Stolen är som en varm, kärleksfull omfamning och kommer i tre versioner, med den mjuka, högkvalitativa och naturligt lockiga fårskinnet.

Denna rymliga, bekväma stolen döptes "Fried Egg", för den ser ut så när man tittar ovanifrån. De platta armstöden bjuder in dig att svänga dina ben ojämnt upp på dem, när du verkligen känner att du vill slappna av.  

Den mjuka, naturligt lockiga fårskinnsbeläggningen finns i tre versioner, det finns en grå version med ett mörkt dämpat uttryck.

Den ljusa versionen har en något starkare fleece. Slutligen finns det en distinkt fasetterad version med handsömnad fårskinn, i vilken fårskinnsrester i olika färger har kombinerats, vilket gör varje pall till en unik möbel. Som en hyllning till 1950-talets kärlek till teak är Fried Egg också tillgängligt i detta eleganta trä.

 

 

Svensk furu hyllas

Idag exporteras 70% av svensk furu samtidigt som förädlade träprodukter importeras från utlandet i...

Who is - Carlo Colombo

Carlo Colombo är utbildad arkitekt från Politecnico i Milano. Redan 1992 var han verksam för...