Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 24 2019
Senaste Nytt

Det regnar guld från taket

Foto: Catellani Smith
Foto: Catellani Smith
Foto: Catellani Smith
Foto: Catellani Smith
Publicerad av
Redaktionen - 07 dec 2018

Gold Moon Chandelier är den nya skapelsen från Catellani & Smith, där guldfärg kommunicerar ett meddelande om värme och förfining i ett utrymme. På samma sätt som en kaskad av fallande ljus förvånar denna spektakulära ljuskomposition och blir ett iögonfallande element i samband med kontraktsprojekt, hotell och privata bostäder.

Catellani & Smith har tolkat det traditionella begreppet "ljuskrona" genom sitt unika förhållningssätt och har skapat en moderniserad designversion av ett objekt som verkar vara föråldrat nuförtiden.

Gold Moon Chandelier består av en uppsättning oregelbundna skivor, som från en satin-stålbas hänger med tunna kablar i olika längder. Skivorna har en diameter på 20 cm och är täckta av tunna guldfärgade löv och försedd med LED-ljuskällor. De utbytbara lysdioderna är IGBT / Triac dimbara och därför kan ljusintensiteten justeras för att få den mest lämpliga belysningen i de rum där ljuskronan är installerad, beroende på olika behov.

Anpassade versioner av Gold Moon-ljuskronan är också tillgängliga för att uppfylla olika krav: Takbasen finns i olika diametrar, beroende på antalet hängen, som kan variera från minst 20 element.

www.catellanismith.com/en