Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Pythagoras xs i nya färgen Electric Blue

Foto: Maze Interior
Foto: Maze Interior
Foto: Maze Interior
Foto: Maze Interior
Foto: Maze Interior
Foto: Maze Interior
Publicerad av
Redaktionen - 04 jan 2019

Under hösten 2018 utökade det svenska designvarumärket Maze Interior sitt populära hyllsystem Pythagoras med den nya och mindre hyllan Pythagoras XS, designad av formgivaren Gustav Rosén. Nu uppdateras den i ytterligare en trendig och vibrerande stark färg – Electric Blue.

Den funktionella hyllan Pythagoras XS passar med sin tidlösa och lekfulla design perfekt i hemmets alla rum. Använd hyllan för att skapa kreativa stilleben i vardagsrummet, för favoritleksakerna i barnens rum eller i badrummet för vackra smycken. Hyllan är skapad för att kunna användas i små utrymmen och för att kunna visa upp det du älskar mest. Med de tillhörande konsolerna anpassas hyllans uttryck enkelt efter vad som passar dig bäst.

- Vi har länge haft en önskan att få göra någon eller några av våra produkter i en riktigt vågad färg. En färg som tar för sig och skapar intresse. Vi testade flera nyanser och till slut landande valet på Electric Blue. Den känns klockren, säger Lotta De Visscher, Creative Director på Maze Interior.

Designvarumärket Maze Interior skapar alla sina produkter utifrån en och samma designfilosofi, Slow Production, något som de både blivit uppmärksammade och prisade för. Derasfilosofin innefattar genomtänkt formgivning, ansvarsfull tillverkning och tillvaratagande av återvunna material. Konsolerna till Pythagoras-serien har blivit framtagna av återvunnen metalltråd.

 

Svensk furu hyllas

Idag exporteras 70% av svensk furu samtidigt som förädlade träprodukter importeras från utlandet i...

Who is - Carlo Colombo

Carlo Colombo är utbildad arkitekt från Politecnico i Milano. Redan 1992 var han verksam för...