Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Empire – duschserie med nyskapande industriell design

Macro Design – en av Nordens ledande badrumsspecialister utvecklar och tillverkar badrumslösningar med stil, finess och innovation i världsklass.
Macro Design – en av Nordens ledande badrumsspecialister utvecklar och tillverkar badrumslösningar med stil, finess och innovation i världsklass.
Publicerad av
Redaktionen - 17 jan 2019

Macro Design lanserar deras nya duschserie Empire. Lanseras i tre breddmått, som duschhörna, skärmvägg eller swingmodell och går att få i två olika utföranden – en modell med utanpåliggande avtagbara spröjs, och en modell utan spröjs.

Duschen är konstruerad med mattsvarta aluminiumprofiler runtom duschglasen så blir den anmärkningsvärt stabil, poängterar Johan. Att öppna och stänga Empire är som att öppna och stänga ett kylskåp – och det är precis den känslan vi har velat nå fram till berättar Johan VD på Macro Design.

-Intresset för vår nya duschserie har på kort tid blivit rekordstort bland våra återförsäljare, vilket är fantastiskt kul, konstaterar Veronica Dribe, Försäljnings- och Marknadschef på Macro Design. Utöver att det är en nyskapande produkt som vi lanserar, så tror jag också att det stora intresset bottnar i en attraktiv prispunkt och det faktum att vi lämnar 20 års garanti på även denna duschserie fortsätter Veronica. Inom kort så kommer Empire att finnas tillgänglig hos ett stort antal av våra återförsäljare runtom i Norden, vilket känns väldigt spännande avslutar Veronica.