Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Linen Second Edition - tapeter för rofyllda hem

Foto: Borås Tapeter
Foto: Borås Tapeter
Publicerad av
Redaktionen - 23 jan 2019

Boråstapeter lanserar Linen Second Edition. En kollektion enfärgade tapeter med genomgående linne-
struktur som ger rummet ett stilla skimmer och en mjuk, textil känsla. Second Edition består av 36 färgställningar och är uppföljaren till Boråstapeters första Linen-kollektion som lanserades 2015 och klär tiotusentals väggar världen över.

Boråstapeters klassiska tapetkollektion Linen har uppdaterats i en ny version. Inspirationen är hämtad från den svenska naturen, allt från årstidernas stämningar till material, växtlighet och mineraler. Färgskalan är uppdaterad och skapar nya möjligheter att inreda med behagliga kulörer till rummets alla fyra väggar.

- Vi på Boråstapeter märker av en längtan till färg och glädje i inredningen. Speciellt längtan till de mörkare nyanserna som kan ge hemmet en omslutande trygghet eller skapa nya förtrollande stämningar, säger Ulrica Hurtig, Senior Designer, Boråstapeter.

Den största förnyelsen i kollektionen är en mörkare färgvärld som sveper in och omfamnar en. Med variationer i djupaste lila, gråsvart, blå och grön genom färgerna Dark Plum, Aged Black, Night Blue, Deep Forest, Blueberry Ink, Dark Jade och Foliage Green. Kollektionen har stort fokus på harmoni och värme och den neutrala färgpaletten är också kompletterad med flera naturliga och varma linne-beige och gyllene kulörer såsom Pure Linen, Dark Linen, Linen Beige, och Golden Linen.

Med Linen Second Edition kan du fylla ditt hem med en varm och harmonisk känsla av stillhet. Ett lugnare liv har aldrig känts närmre, eller lättare. Linen är tidlösa tapeter för rofyllda rum. Kollektionen har 17 nya nyanser och innehåller totalt 36 färger. Lanseras i slutet på januari.