Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 20 2019
Senaste Nytt

Nästa generation hällar

Foto: Gaggenau
Foto: Gaggenau
Foto: Gaggenau
Foto: Gaggenau
Foto: Gaggenau
Foto: Gaggenau
Publicerad av
Daniel Hardwick - 21 maj 2019

Gaggenau, lyxvarumärket inom hushållsmaskinerav professionell kaliber, presenterarhällar i Vario serie 200i ny uppdaterad design. Med sin kulinariska kultur och stilrena design har Gaggenau vidareutvecklat sin modulserieså att den individuellt komponerade matlagningsytan möter varje hems förutsättningar.

Som en del av den nya Vario-serien presenterar samtidigt varumärket en funktionellt förbättrad bänkfläkti ny design. Förutom ökad prestanda och tystare gånghar den nu 15 cm breda bänkfläkten en tydligare harmonisering med de övriga produkterna i serien. Sedan Gaggenaus introduktion 1976, har bänkfläkten blivit allt mer populär hos medvetna kunder med höga krav på design och funktionalitet.

I linje med varumärkets minimalistiska, rena design, är kontrollpaneler och vred nu tillverkade i svart, anodiserat aluminium. Ikoniska i form och funktion har vreden ettväl definierat varmt, orange belysningssystem som tydligt visar när hällen uppnår önskad temperatur. När den stängs av markeras det så länge zonerna är varma.Den rektangulära formen ger en visuell helhet med Varios modulsystem. Med paneleroch vredi svartanodiserat aluminium kompletterar de nyahällarnavarandra, samt harmonierar med ugnar och ångugnar i serie 200.