Inspiration och urval för dig inom inredningsbranschen, jul, 20 2019
Senaste Nytt

Massproductions utställning i Kasthalls flaggskeppsbutik

Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Foto: Andy Liffner
Publicerad av
Redaktionen - 20 maj 2019

Den 16 maj flyttade Massproductions in i Kasthalls flagskeppsbutik och showroom på Ingmar Bergmans Gata 4 i Stockholm. Utställningen, som pågår under en månad, kommer att visa upp en stor del av företagets sortiment, i en hemmalik miljö. I samband med utställningen har Massproductions även skapat en matta med hjälp av Kasthalls designverktyg Rug Designer.

– Massproductions är kanske mer kända bland arkitekter än bland privatpersoner. Men våra möbler passar lika bra i ett hem som på ett kontor, i en restaurang eller på ett hotell. Med denna utställning vill vi visa upp våra möbler i en mer hemmalik miljö, säger Magnus Elebäck, vd och medgrundare av Massproductions.

 

I utställningen presenterar Massproductions 2019 års nyheter, tillsammans med några av sina klassiker. I samband med att Massproductions i början av 2019 fyllde tio år lanserade man en jubileumsutgåva av den klassiska Tio-kollektionen i galvaniserat stål, en nyhet som nu kommer få en framträdande plats i utställningen, där även belysning från det nyzeeländska företaget Resident kommer att visas upp.

Inför utställningen utforskade Massproductions vd Magnus Elebäck Kasthalls designverktyg Rug Designer. Resultatet blev en schackrutig variant av Kasthalls klassiska vävda ullmatta Arkad, som har ett tydligt grafiskt uttryck, samtidigt som den bibehåller den taktila känsla som kännetecknar Kasthall.

– Mattan tar för sig i rummet utan att vara ett konstverk. Rug Designer är ett roligt och smidigt verktyg som hjälper dig att skapa egna mönster och konfigurationer. Det är dock lätt att man blir sittande i timmar på grund av alla valmöjligheter, säger Magnus Elebäck.