From us with love + Halle

Foto: + Halle
Foto: + Halle

Under Stockholm Design Week 2019 presenterade det danska designvarumärket +Halle bordet Nest System Table, formgivet av designstudion Form Us With Love.

Nest System Table är en elegant modulbaserad bordslösning som kan utformas på många olika sätt och enkelt anpassas för specifika utrymmen och behov. Nest System Table är en utökning av +Halles mycket populära serie  Nest , som består av soffor, stolar och bord i olika höjder. Nest återfinns på många offentliga platser och kontor världen över, och serien är lika uppskattad för sin enkla design som för sin flexibilitet och positiva inverkan på produktiviteten.

– Det finns ett stort behov av att offentliga utrymmen ska kunna kombinera fokuserat arbete med sociala aktiviteter. Lösningen är ett stort bord som både blir en mittpunkt och en öppen yta för många personer att samlas kring, säger Martin Halle, kreativ chef på +Halle.

Det öppna kontorslandskapet, i traditionell bemärkelse, medför som bekant en del problem och utmaningar. Nest System Table representerar något helt annat i det offentliga rummet, och skapar en känsla av närvaro och möjlighet till både gemenskap och avskildhet.

 

– Vi ser hur Nest-serien har integrerats i kontorsmiljöer, och att många upplever att den bidrar till en ökad produktivitet. Hur exempelvis en hög och bekväm stol som du både kan luta dig mot, sitta på eller stå vid, på alla sätt är mer dynamisk. Med  Nest System Table  förstärker vi denna upplevelse ytterligare, säger Jonas Pettersson, grundare och VD på Form Us With Love.

Idag är det offentliga rummet och kontorsmiljön, i viss mån, mer beroende av varandra än någonsin. Under det senaste decenniet har kontorsmiljöer till stor del hämtat influenser från hemmet, men nu har lärdomar från offentliga utrymmen blivit allt viktigare.

 

– Med Nest System Table tillfredställer vi behovet av något som är ickelinjärt. Det är en serie med delar som du kan sätta samman som du vill, vilket möjliggör skapandet av flera bord med hjälp av ett enda system, säger Martin Halle.