Nyheter från Ballingslöv

Foto: Ballingslöv
Foto: Ballingslöv
Foto: Ballingslöv
Foto: Ballingslöv

Jalusiskåp till kökshörn och benstativ som skapar rymd under köksön. Fantastiskt designat fristående skåp, belysningslister integrerade på undersidan av överskåpen och handtag i aluminiumstruktur. Nu visar Ballingslöv innovativa nyheter som definitivt höjer köket till nästa nivå.

Ett kök är inte längre rader av golv- och högskåp där vackra ting göms bakom stängda luckor. Hemmets hjärta är snarare en dynamisk miljö med en livfullhet som ger möjligheten att få alla sina sinnen tillgodosedda. I linje med detta visar Ballingslöv flera spännande nyheter där färg, form och visuella designlösningar höjer köket till en helt ny nivå.
    Här ser vi Jalusiskåpet i trä som är avsett för bänkstående placering, vilket sparar utrymme inte minst i hörn. Värt att notera är att jalusiluckan har ett motviktssystem som ger en mjuk och lätt gång samt ett integrerat grepp.
    Med ett fristående skåp i köket skapas en relaxad rumskänsla likt den vi gärna får till i vardagsrum. Ballingslövs skåp Lounge finns nu i vitpigmenterad massiv ek med lätt tonade glas som matchar glashyllorna i skåpet.
    En annan variant av alternativ förvaring står de öppna hyllplanen Frame för. Här leker man med olika materialval och kombinerar hyllan av aluminiumprofiler med hyllplan i vitpigmenterad ekfaner.
    Ännu en nyhet för att skapa luft och rymd i köket är Ballingslövs nya benstativ i svart som är avsett för att monteras på kortsidan av till exempel en köksö.
    Nya dimbara LED-belysningslisten är en linjär belysning som måttanpassas och placera i täckskivan till överskåpet. Smart och ett visuellt nytänkande när det kommer till att lysa upp en arbetsyta.
    Slutligen – och på tal om att stimulera sina sinnen:
Ballingslövs nya smala Handtag är i svart strukturlackad metall – nätt på luckan och speciell att greppa.